Aktuális

Új vendégek a Spalettában II. - John Bull

A Paulaner prémium sörei és a kézműves HBH mellett csatasorba állítunk néhány új sört. Válogattunk, kóstolgattunk, ízlelgettünk, és arra jutottunk, mostantól két angol sör is erősíti a csapatot (csapatást!). A Guinness mellett a John Bull is folyik mától a csapból. Persze a cseh remekeket sem feledte senki... de arról majd később!

Új vendégek a Spalettában I. - Írország nemzeti itala, a Guinness sör

Egy ír mondás szerint Arthur Guinness nem feltalálta, hanem tökélyre fejlesztette a stoutot, a pörkölt árpaszemekből készült barnasört. A Guinness egyedülálló kesernyés ízének titka abban rejlik, hogy csak a legjobb minőségű, válogatott alapanyagokat használják, és egy féltve őrzött, titkos eljárást alkalmaznak a főzés során.

Szilveszter a Spalettában

Búcsúztassuk együtt az Óévet! Finom étkek, jó italok, kiváló zenék a Spalettában.

Vasárnapi meglepetések: gyereksarok és ajándékutalvány

Vasárnap nem csak gyereksarokkal várunk benneteket, hanem egy hatalmas akcióval is: 5000 forintonként ajándékba adunk egy 1000Ft-os utalványt. Ha ügyesen gyűjtögeted, rengeteg élményt szerezhetsz általa:

Spaletta Libanapok

Ha lúd, legyen kövér! - gondoltuk, és a vadiúj étlapot megfejeltük egy különleges Márton napi ajánlattal! CSAK A TÁBLÁN, CSAK 5 NAPIG!

Spaletta Borvacsorák II. - Gere Attila Pincészete

A rendkívül nagy sikerre való tekintettel az egri St. Andrea Borház után újabb borvacsorára várjuk vendégeinket! Az utazás célja a Villányi borvidék.

Tags