Aktuális

Vasárnapi meglepetések: gyereksarok és ajándékutalvány

Vasárnap nem csak gyereksarokkal várjuk vendégeinket, hanem egy hatalmas akcióval is: 5000 forintonként ajándékba adunk egy 1000Ft-os utalványt. Ha ügyesen gyűjtögeti, rengeteg élményt szerezhet általa:

- a következő étkezésetek annyival olcsóbb lesz, ahány 1000Ft-os utalványt összegyűjtesz
- összeszedheted a következő Spaletta Borvacsora árát:http://on.fb.me/1MIovef
- Gyűjtögetheted a szilveszteri bulira (részletek hamarosan)
- elsörözheted a haverokkal meccsnézés közben

Mit kell tenni?

Jöjjön családjával, barátaival vasárnaponként a Spalettába, és próbálja ki új étlapunk finomságait. Amikor azt gondolná, hogy ezt az élményt már nem tudjuk tovább fokozni, nézze meg a számlát, és számolja meg a felszolgáló kezépben található kuponokat! Ugyanis 5000 forintonként megajándékozzuk egy 1000Ft-os ajándékutalvánnyal, melyet a későbbiekben beválthat az étteremben vagy a sörözőben.

Gyereksarok:

Gyermekek és szülők nagy kedvence volt az idvaron található játszósarok, ahol a kicsik jól szórakoztak, míg a nagyok ebédeltek, söröztek, kávéztak, beszélgettek. Ám a hideg idő miatt erre most nincs lehetőség.

Sokan kérdezték tőlünk, lehet-e a gyerekek számára kitalálni valamit ahhoz, hogy minden úyg működjön, mint a terasztos időkben.

És kitaláltuk: vasárnaponként játszósarkot alakítunk ki a söröző egy elkerített részében, ahol a játékoknak, meséknek, foglalkoztatóknak köszönhetően az apróságok nem szüleiket, hanem magukat kötik le.