Aktuális

Az Origo.hu csupa jót írt rólunk

Mint arról már hírt adtunk, vasárnap Veszprémben vendégeskedünk a Chianti és a Stílusos Vidéki Éttermiség jóvoltából. Nagyon sokat készültünk rá, hiszen a legjobb vidéki éttermek közt mutatkozhattunk be. 

Elvittük Veszprémbe a Kecskeméti bicskás pecsenyét, megmutattuk, milyen a kecskeméti virtus! Kiválóan éreztük magunkat, és visszatekintve azt mondhatjuk: kiválóan helyt álltunk!

Ennek bizonyítéka az Origo.hu beszámolója a rendezvényről. Ebben a beszámolóban ilyen remek dolgokat írnak rólunk, és a Kecskeméti bicskás pecsenyéről:

"Kecskeméti bicskás pecsenye (Spaletta)

A kecskemétiek mi mással állhattak volna elő, mint egy hagyományosnak mondható Bács megyei fogással. A hagyomány és a különlegesség itt is jól keveredett. A kreatív séf sertésszűzzel és kolbászos-zöldborsós lecsóval feltálalt főétele nagyszerű választásnak bizonyult. Arról nem is beszélve, hogy kinézetre ezt az ételt találtam az egyik legszebbnek Veszprémben. "

"Vaddisznószűz bakonyi módra (Chianti)

Ránézésre a házigazda Chianti étterem vaddisznószüze sem marad le sokkal a kecskeméti bicskás pecsenye mögött."