Aktuális

Spaletta Party - Előszilveszter Dj Nobikkal

A partisorozat folytatódik! Az év utolsó nagy buliján Dj Nobik nyomja a talpalávalót!

Lakodalom van a mi utcánkban is!

A Spaletta Étterem és Sörház különleges hangulatú, kertkapcsolatos - tavasszal terasszal kiegészülő étterem részében - lehetőséget biztosít az ifjú pároknak, hogy esküvőjüket itt ünnepeljék, életük legnagyobb napja örök élmény legyen.

Spaletta Party

2018. december 1-jén újra megtáncoltatjuk a tisztelt nagyérdeműt!

IV. OKTOBIERFEST - OKTÓBER 10-14.

Kecskemét legnagyobb sörfesztiválja, az öt napon át tartó mulatság egy helyen, de három helyszínen zajlik: a sörözőben, az étteremben, és a Spaletta teraszon!

DiningCity Étteremhét a Spalettában 03.06-11.

A DiningCity Étteremhét egy olyan gasztro-esemény, ahol egyedi áron fogyaszthat 3 fogásos menüket az ország TOP éttermeiben, 1 héten át. A Spaletta Étterem és Sörház is vár mindenkit, 3300Ft-os DC menüvel.

Születésnapi party Dj Géróval

Harmadik születésnapunk alkalmából különleges programokkal várunk mindenkit. Ennek egyik eleme a táncos party Dj Géróval.

Születésnapi gasztroszínház a Spalettában

Harmadik születésnapunk alkalmából két különleges programmal várunk mindenkit. Íme, az első, egy különleges gasztroszínházi előadás, ahol maguk a vendégek a főszereplők! Ezért aztán arra kérünk mindenkit, hogy öltözzön úgy, ahogy azt tették az 1920-as évek Amerikájában: öltöny, kalap, hózentróger, boa...

Valentin napi szerelmes menü a Spalettában

Ahogy azt az évek során megszokhatták, február 14-én, Valentin nap alkalmából különleges menüsorral várjuk éttermünkbe a szerelmeseket.

3 év, 3 nap, 3 program - Három éves a Spaletta Étterem és Sörház

Harmadik születésnapunk alkalmából három nap alatt három különleges programmal várjuk vendégeinket. Lesz gasztroszínház, borvacsora, a végén pedig táncolós szülinapi party.

Tags