Borvacsora a Spalettában - St. Andrea Pincészet

Mint ahogy nevünkben is benne van, étterem és söröző vagyunk. Így a nagysikerű, hagyományteremtő Oktobierfest után egy újabb sorozatot indítunk útjára. Most azoknak, akik a minőségi borkultúra és a hozzá kapcsolódó gasztronómia hívei. 

Első borestünk vendége a St. Andrea Pincészet.

A menüsor:

St. Andrea Rose 2014
Zöldfűszeres macaron sült paprikával, mizsei sajtkrémmel

St. Andrea Boldogságos Cuvée Superior 2013
Lestyános préselt báránycsülök kétféle paradicsommal, uborkasalátával

St. Andrea Napbor 2013
Enyhén füstölt fogasfilé csicsókapürével, sült édesköménnyel és grapefruit kaviárral

St. Andrea Csakegyszóval Pinot Noir 2012
Kacsacomb „Zserbó” vajas céklapiskótával, lilakáposztával

St. Andrea Áldás 2012
Párolt marhapofa szarvas hátszín tournedos-val, szecsuáni borsos zellerpürével és szarvasgombás raviolival 

St. Andrea Hangács Bikavér 2011
Csokoládé-variáció őszi gyümölcsökkel, mandula grillázzsal és forró szilvalevessel


Ruprecht László kreatív chef és Kovács Attila konyhafőnök
A vacsora ára: 12.500 Ft/fő

Asztalfoglalás: +36 76 614 744

Részletek