HETI MENÜ 04.04-07.

Figyelem! Éttermünk csütörtökön zártkörű rendezvény miatt zárva tart!

Részletek

Food Tourist - áprillis 13.

Turistáskodni jó. Közben helyi gasztronómiai specialitásokat megkóstolni még jobb. Végül rábízni magunkat a VÉLETLENRE és hatalmasakat kacagni…, na, annál már tényleg csak kevés jobbat lehet elképzelni.


Beneveznél egy ilyen utazásra? Akkor ülj fel a FOOD TOURIST járatára, és tegyél egy minden érzékre ható gasztrokulturális utazást a Hírös Gasztroszínház és a Spaletta Étterem és Sörház szervezésében!

A FOOD TOURIST formája improvizációs színház, tehát a nézők aktív alakítói lehetnek az előadásnak, az ő közreműködésükkel alakulnak ki a karakterek, gördül tovább a cselekmény. A színészek pedig érzékenyen, kreatívan és vidáman rögtönöznek a nézők reakcióira, valamint a különböző nemzetek konyhái ihlette ételkülönlegességekre.

Színészek:
Bárnai Péter
Boncsér Sára Luca
Fodor Dávid
Réti Nóra

Rendező: Fodor Dávid

Séf: Kovács Attila
Produkciós vezető: Sárosi Gábor
Kommunikáció: Tóth Ákos Károly
Vizuális kommunikáció: Kara Dávid

Időpont: 2017. 04. 13. 19.00
Helyszín: Spaletta Étterem és Sörház (6000 Kecskemét Jókai u. 15.)
Jegyár: 7.900 Ft, ami magában foglalja az ötfogásos vacsora egy különleges, 3 tételes italkóstoló és a színházjegy árát.

Jegyek megvásárolhatók a helyszínen és a következő telefonszámon foglalhatók: 06 76 614 744

Információ: info@hirosgasztroszinhaz.hu
www.hirosgasztroszinhaz.hu

Részletek

A Séf ajánlata

Választhat a heti menü színes kínálatából, dönthet úgy, hogy a két étlap (söröző vagy étterem) csábításának enged, de van egy negyedik lehetőség is: a séf krétatáblás ajánlata! 

Részletek