EHETI - november 11.22-25.

Háromféle leves, ötféle főétel + meglepetés desszert!

Részletek

Figula borest 11.25.

"A Figula Pincészet 1993-ban alakult a Pannon táj ékköveként emlegetett Balaton régióban. A dédapa, Tolnay István, a XIX. században Balatonfüred legtekintélyesebb borosgazdái közé tartozott, így az út számunkra ki volt jelölve. A legmagasabb minőség elérése érdekében a szőlő gondozásától a borok palackozásáig minden folyamatot a család végez, illetve felügyel. A hagyományok tisztelete mellett munkánk során felhasználjuk a legkorszerűbb technikai és technológiai lehetőségeket.

Szőlőskertjeink a pincészet 6 km-es körzetében találhatóak, Balatonfüreden, Balatonszőlősön, Pécselyen, Csopakon és Tihanyban."

Jegyár: 12.500Ft/fő

Részletek

13 pont a Gault&Millau Étteremkalauztól

8-10 pont: A konyha esetenként túlmutat a mindennapi rutinon
11-12 pont: Jó szívvel ajánlható konyha – amennyiben az ár-érték arány is rendben van
13-14 pont: Jó konyha!

Az éttermek értékeléséről:

A tesztelés anonim, a tesztelő nem fedi fel magát, számláját kifizeti. A kalauz elsősorban a konyha teljesítményét értékeli. A fő szempontok:

a felhasznált alapanyagok minősége, szezonalitása

az elkészítés szakszerűsége, technológiák megfelelősége

a tányéron megjelenő ízharmónia, arányosság

kreativitás, egyéniség

ár-érték arány

tálalás

 

konyha teljesítményével összhangban álló szerviz

 

Részletek